foto elly

Hieronder staan de hond(en) die we gehad hebben en nu hebben.

GoldyInZwitserland

De eerste hond Goldy... (klik op de foto hiernaast voor een fotoalbum met de foto's van Goldy).

In november 1985 haalde ik haar op. Mijn eerste hond, een Golden Retriever van inmiddels 8 weken oud, geboren op 10 september en ik noemde haar Goldy. We deelden ruim 15 jaar lief en leed.

In oktober 2000 hebben we haar in moeten laten slapen nadat ze 2 dagen daarvoor was getroffen door een beroerte In overleg met de dierenarts hebben we het nog 2 dagen aangekeken, maar om haar verder lijden te besparen is de dierenarts gekomen en hebben we haar, liggend in haar eigen mandje, laten inslapen. Goldy was mijn eerste hond, ze mocht ruim 15 jaar bij ons zijn en ik mis haar nog steeds! Na 15 jaar een heerlijke hond in huis te hebben gehad, die er altijd was........meeging naar mijn werk, boodschappen doen, op vakantie (indien mogelijk), viel het voor de donder niet mee om nu in een leeg thuis te komen en elke keer weer geconfronteerd te worden met het feit dat ze er niet meer was. Nog lang deden we voorzichtig de voordeur open, omdat ze de gewoonte had erachter te gaan liggen, maar dat hoefde niet meer. Als de bel ging, geen blaf... Het was ineens erg stil geworden in huis... en dan... na zo'n anderhalf jaar wilde ik weer een hond. Eigenlijk wilde ik al eerder een hond, maar......

Jessie en Chap en TiniMet mijn zus Tini bracht ik in april 2002 een bezoek aan de kennel "Jahalom Sjachor" in Ruinen. We maakten daar kennis met de (hopelijk) toekomstige vader en moeder van onze nieuwe pup, die Jessy zal gaan heten. Ze wordt bruin (net als haar moeder) of zwart (net als haar vader).

 

De bedoeling is dat Tini de vaste "doggysitter" voor Jessy wordt en ze wil daarom ook vanaf de eerste kennismaking overal bij betrokken worden. "Mamma" Jessie vindt het wel fijn om even aangehaald te worden,en "papa" Chap loopt als een stoere reu even rond om alles te bekijken en te besnuffelen.

 

DSCN2202Op 31 december 2004 is Bowie geboren. We wisten daar op dat moment nog niets vanaf, want Bowie woonde tot februari 2008 bij een ander baasje.

Gelukkig hebben we wel hele leuke foto's van de eerste weken gekregen.
Kijk hiernaast maar wat een poepie van een chocolaatje het al direct was.

 


Bowie is de pup helemaal rechts, met dat lekkere dikke kontje en het groene lintje. Met z'n allen drinken bij mamma (Caithlin van Maidens Heritage). HIER nog wat foto's met zijn broertjes en zusjes.

Eindelijk... de puppen zijn geboren en er zit een teefje bij voor ons!
Op 9 november 2019, een dag na mijn 65e verjaardag, werd Madison van de Oosterhoeve (Puck) mama van 10 gezonde puppies. Drie reutjes en zeven teefjes en er is er ook een bij voor ons. Ik ben ZO blij!  Juichendesmiley

Tara geboren 09112019